Pogaduchy KSB
KSB
Ciezko bedzie bardzooo.
KSB
Olimpia II Wojnicz 1-0 Błękitni Tarnów
Zryw Wielka Wieś 3-1 LKS Ładna
KS Tarnowiec 0-5 KS Biała (k. Tarnowa)
Rybitwa Ostrów 1-0 Gryf Bogumiłowice
Sokół Wałki - Radar Łętowice
KS Radlna 1-2 LKS Koszyce Wielkie
a my na 5 miejsciu.. jeszcze wałki wygraja to juz bedziemy na 6.. porazka.
LUZIK dopiero 6 kolejek. przy dobrym układzie po 7 kolejce możemy być na 1-3. Nie ma się co załamywać. Zresztą Wojnicz gdyby grał takim składem jak z nami to w tej lidze by pkt nie stracił ! 6 ludzi z O1 ! Inna sprawa, że można się było jednak zastanowić po co Oni przekładają mecz z nami
Tylko Wielka Wieś nie przegrała jeszcze w lidze. Ten sezon jest bardzo wyrównany, jeszcze się będziemy "tasować" w tabeli. Najważniejsze to po ostatniek kolejce zostać na 1 lub 2.
Ostatnio edytowany przez ~TW~ (2011-09-25 14:31:01)
KSB
Tak Tomek ale popatrz sie jak wielka wies gromi ładna... a co dopiero nas.
My po 20 minutach powinniśmy z Ładną prowadzić 4:0 !! więc wiesz ... Bogumiłwie niby rozbiliśmy na ih terenie 5:1, ale po 4 min mogli z nami prowadzić !! taka liga! Nie wiesz jak było na meczu ! Biała z Ładną zremisowała 2:2 a powinna ich rozwalić tak z 5. Na luziku ! Romek M trzyma im całą obrone ale jest już coraz starszy, Ładna może skonczyć sezon w środku tabeli, nie ma się co podniecać !
KSB
Moze tak moze nie, zobaczymy:) Motywujesz Tomek;d
KSB
hahaha;d ja mam status CHyba juz Trampkarz:D
KSB
no Niby tak racja:)
To w sobotę walczymy z jedynym niepokonany zespołem w lidze. Trzeba zrobić wszystko żeby im tą serie zmienić.
Lider z Ostrowa jedzie do Białej, a tam pkt. Straciła już Ładna i właśnie Wielka Wieś. Liczę że Ostrów wyjedzie z Białej z 0.
Ładna gra z Tarnowcem. Tu też może być niespodzianka. W tamtym sezonie Ładna z Tarnowcem zremisowała 1:1 a skład był o wiele mocniejszy niż teraz. Zresztą Ładna ma takich przeciwników z którymi nie potrafi grać u siebie ( bilans z Białą 2:7) i jedną z tych ekip jest właśnie Tarnowiec.
Gryf gra z Wałkami. Tu też stawiam na remis. Zespoły na podobnym poziomie.
Sumując: przy dobrym układzie i ewentualnym naszym zwycięstwie możemy być liderem już w niedziele. A w najgorszym układzie 2 miejsce i 1 pkt straty do Ładnej.
KSB
Tomek jakie statystyki ;d szok ;d