Pogaduchy KSB
gratki wyniku w sparingu to tak na wstępie
Ze względu na brak czasu, sił i motywacji do dalszych treningów wyłączyłem się dzisiaj u trenera z kadry na rundę wiosenną.
Chcąc uniknąć sytuacji z poprzedniej rundy wiosennej i ciągłych docinek trenera i coniektórych zawodników na temat poprzedniej zimy, a także mojego sposobu trenowania, przygotowania, wagi i wyglądu... Nie czując i nie wierząc, ze mogę pomóc zostaję kibiecem będziecie mieć choć jednego
Tak całkiem sie mnie nie pozbędziecie....
O ile coach nie będzie miał nic przeciw to od czasu do czasu będzie można zobaczuć Maradone z Karpat na treningu...
Pozdro wytrwałości w treningach i sukcesów na wiosnę
KOWAL
KSB
Kurde kubeł patrze na wasze wyniki z futsalu to wy wymiatacie na co wam zawodnicy kolejni?
Zreszta ta zima nie taka zla - nie ma carryfourów juz , nie ma poki co sprintow. Wlasciwie to teraz maja byc orliki z których pewnie w tym tygodniu tez nic nie bedzie bo dowalilo sniegiem i dzis to chyba potrenujemy łopata-ziemia-powietrze. Mozna powiedziec ze na ciezkie treningi to juz za pozno gdyz za miesiac i tydzien rusza juz liga. Tak wiec po tej zimie na przetrenowanie nikt narzekac nie moze...
KSB
kubeł priv
Tarnawa 04 jak Schalke 04 z tym, że koledzy z Niemiec grają „odrobine” lepiej – no ale tam mieli się od kogo uczyć !! Grali przecież z 2 naszymi: Wałdochem i Hajto. Tarnawa czeka na swojego gwiazdora ( Kubeł ile kominków może kosztować Twój transfer? )
Miszczu Ty nie piernicz tylko jutro (16.02.2012) zapraszam na trening o 18:30 na orliku. Spokojnie bez strachu Piotrka Cz. nie będzie – zero presji. A tak całkiem poważnie to Tarnawa 04 Tarnów Cię potrzebuje – jutro ma specjalnie dla Ciebie przyjechać ich obserwator KWIEXON (jak się nie pomyliłem )